Pareltjes van gevels: toen en nu

Pareltjes van gevels: toen en nu

Een gevel geeft karakter en uitstraling aan je woning. Dat is altijd al zo geweest. Toch zien we grote stijlveranderingen door de jaren heen. Vroeger waren de huizen rijkelijk versierd, nu is alles strak en afgelijnd. Beide hebben hun schoonheid en charme. Laat ons dus even nostalgisch terugblikken op de architectuur uit vorige eeuwen en met open mond uitkijken naar de gevel van de toekomst ...

4 profielen in 4 stijlen

4 profielen in 4 stijlen

De toepassingsmogelijkheden van Mato zijn oneindig groot. Wat jij droomt, kunnen wij realiseren. Maar voordat je jouw fantasie de vrije loop laat, informeren we je eerst over de verschillende Mato profielen. Elk profiel heeft zo zijn eigen voordelen en kenmerken. Gebruik deze blog dus als nuttige inspiratiebron voor al jouw gevel-fantasieën.

Hoe aluminium onderhouden?

Hoe aluminium onderhouden?

Aluminium heeft een waaier aan voordelen. Het onderhoudsgemak van het materiaal is er één van. Geanodiseerd aluminium, zoals de gevelbekleding van Mato, is niet elektrostatisch en trekt dus geen vuil of stof aan. Hoewel aluminium niet veel onderhoud vraagt, is het toch belangrijk om het materiaal op regelmatige basis schoon te maken. Zo blijf je de duurzaamheid van het materiaal garanderen.