Mato 1: onbeperkte veelzijdigheid in een smaakvol jasje

Ondertussen weet jij het al: wanneer je kiest voor Mato 1, kies je voor een strakke en minimalistische gevel. De uitspraak ‘eenvoud siert’ was nog nooit zo van toepassing! Kies gerust tussen horizontale of verticale plaatsing: hoe dan ook, zorgt het subtiele lijnenspel voor een minimalistische toets om bij weg te dromen.

En dat is niet alles. Want met Mato 1 kan jij bovendien verschillende elementen in de gevel verwerken, zodat deze volledig opgaan in het geheel. ‘Allemaal goed en wel’, denk je nu misschien. ‘Maar laat het eerst maar eens zien!’

Goed, doen we. Wij tonen jou vandaag apetrots een aantal van onze meest recente realisaties met Mato 1. Hier gaan we! 

#1 Ingebouwde poort en deur

Ingebouwde poort en deur met Mato 1

Ingebouwde poort en deur met Mato 1

We zeiden het al eerder - en we zeggen het opnieuw en opnieuw: jouw gevel? Da’s het visitekaartje van jouw woning. Logisch, dus, dat je ervoor wil zorgen dat deze er met kop en schouders bovenuit steekt. 

Iets waar de projectleiders van dit gebouw bijzonder goed in geslaagd zijn! Ze gebruikten Mato 1 om een gloednieuwe poort en deur met geïntegreerde brievenbussen in de gevel te plaatsen. Stijlvol, strak én opvallend. Deze gevel zal niet snel over het hoofd gezien worden! 

#2 Fingerprint toegang

Vingerafdrukslot, geïntegreerd in Mato 1 gevel

Vingerafdrukslot, geïntegreerd in Mato 1 gevel

We leven in de toekomst, dat weten we ondertussen al. En Mato speelt hier graag op in! Daarom kan je met Mato 1 ook kiezen voor naadloze integratie van een vingerafdrukslot: één van de meest betrouwbare methoden voor sleutelloze toegang tot gebouwen. 

Het slimme slot wordt op subtiele wijze geïntegreerd in het grotere geheel, zodat het niet al teveel aandacht naar zich toetrekt. Zoals het hoort, met een slot! 

#3 Ingebouwde garage

Ingebouwde garagepoort met Mato 1

Ingebouwde garagepoort met Mato 1

Een garage is een bijzonder handig extraatje om aan jouw woonst toe te voegen: niet enkel om die auto en fiets veilig in op te bergen, maar het is ook een manier om meer ruimte in huis te creëren. Het enige jammere? Vaak vormt zo’n garagepoort een smet op de gevel van jouw woning.

Gelukkig kwam jij terecht bij Mato! Want kies je voor Mato’s gevelbekleding? Dan kan jij eveneens kiezen voor de integratie van een garagepoort in hetzelfde materiaal. Met andere woorden: wanneer de garagepoort gesloten is, vormt deze slechts een verlengde van je gevel, zonder stijlbreuk. Knap! 

#4 Geïntegreerd bedrijfslogo 

Integratie bedrijfslogo in Mato 1

Integratie bedrijfslogo in Mato 1

Wanneer je deel uitmaakt van een succesvolle organisatie, dan wil je natuurlijk dat ook jouw kantoor deze successen uitdraagt. Daarom is het een goed idee om jouw gebouw te ‘markeren’ met een duidelijk zichtbaar bedrijfslogo.

Dit kan je doen via de klassieke manieren, zoals vlaggen voor de ingang, maar geef toe… deze vallen tegenwoordig ook niet meer echt op, toch? Kies daarom eerder voor iets vernieuwend, opvallend, maar toch stijlvol. Zoals de integratie van jouw bedrijfslogo in jouw Mato1-gevel, bijvoorbeeld? 

#5 Verwerkte huisnummer

Verwerkte huisnummer in Mato 1 gevel

Verwerkte huisnummer in Mato 1 gevel

Ben je op zoek naar een manier om die huisnummer er echt uit te doen schieten? Vergeet dan de klassieke manier, maar denk groter, grootser… en meer Mato! Wij bieden tenslotte ook de mogelijkheid aan om jouw huisnummer te integreren in jouw Mato1-gevel. Da’s niet alleen stijlvol, maar valt ook nog eens goed op. Zo kan de postbode nooit meer zeggen dat hij/zij het huis niet vond! 

Meer weten over de mogelijkheden van Mato 1?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij komen dan zo snel mogelijk terug bij jou - met antwoorden, ideeën of een gratis staalbox. Wat jij wil. Tot dan?