Mato 1: strak en minimalistisch

Kies je voor Mato 1? Dan haal je een blokvormig profiel van 20 op 30mm in huis. Horizontaal of verticaal? Kies maar. Met Mato 1 zijn de opties eindeloos. Waar je wel altijd zeker van mag zijn? Dat jouw gevel binnenkort gevormd zal worden door een strak en minimalistisch lijnenspel.

Ook beschikbaar in houtlook

Mato 1 - F4703003 - Scheffield Oak Concrete .jpg

Scheffield Oak Concrete

Mato 1 - F4703002 - Sheffield Oak Alpine .jpg

Sheffield Oak Alpine

Mato 1 - F4703001 - Turner Oak Malt .jpg

Turner Oak Malt

 

Raak geïnspireerd

De verticale lijnen van Mato 1 zijn perfect voor diegenen die fan zijn van het motto ‘eenvoud siert’. De subtiele verticale lijnen van deze gevelbekleding zorgen in een handomdraai voor een minimalistische toets om bij weg te dromen. Bovendien kan je met Mato 1 eenvoudig verschillende elementen in de gevel verwerken, zodat deze volledig opgaan in het geheel. Zoals bij dit project, bijvoorbeeld!

download.jpeg
17SPR09-ALUC-BRECHT-03.jpg
17SPR04-OUDENAARDE-30.jpg
 

Hoe werkt het?

We bevestigen Mato 1 op een dubbel raster. Hierdoor kan jij zeker zijn van voldoende ventilatie: condensatievocht en insijpelend regenwater wordt op natuurlijke wijze afgevoerd tussen de isolatie en de gevelbekleding.

De combinatie van het houten raster en het regelwerk zorgt voor een uitgelijnde en stabiele draagconstructie, zodat Mato 1 snel én eenvoudig geplaatst kan worden.