Mato 2: sterk en uitgesproken

Wanneer je voor Mato 2 kiest als afwerkprofiel, kies je voor een sterk en uitgesproken lijnenspel met meer diepte. Dat komt omdat het blokvormige profiel 40 op 33mm is. De verticale belijning van dit diepe profiel zorgt altijd voor een stijlvol resultaat met een veranderlijk schaduweffect.

 

Raak geïnspireerd

Mato 2 integreer je wanneer je van plan bent om jouw pand om te toveren tot een indrukwekkend en onvergetelijk gebouw. Het veranderlijke schaduweffect dat Mato 2 zo typeert, zorgt altijd voor een interessante combinatie tussen elegantie en robuustheid. Zelfs een eenvoudige toonzaal wordt een absoluut pareltje na de integratie van Mato 2!

Mato2_Toonzaal.jpg
Mato2_Woning.jpg
 

Hoe werkt het?

We bevestigen Mato 2 op een dubbel raster. Hierdoor kan jij zeker zijn van voldoende ventilatie: condensatievocht en insijpelend regenwater wordt op natuurlijke wijze afgevoerd tussen de isolatie en de gevelbekleding.

De combinatie van het houten raster en het regelwerk zorgt voor een uitgelijnde en stabiele draagconstructie, zodat Mato 2 snel én eenvoudig geplaatst kan worden.

aluminium profiel installatie