Je woning een moderne look geven? Dat doe je met Mato!

Droom ook jij weleens weg bij het idee om eigenaar te zijn van zo’n schitterende, strakke woning met een moderne look? Hou jij van strak en minimalistisch lijnwerk, grote raampartijen en minimalistische vormgeving? En wil je daarbovenop ook nog eens dat je moderne woning duurzaam en milieuvriendelijk is? Top. Goed idee. Want... Mato biedt het antwoord op al die wensen en verlangens (om mee te beginnen). Ontdek er hier meer over!

Moderne vorm, textuur en toepassing

Onze moderne aluminium gevelbekleding is (voorlopig) verkrijgbaar in vierverschillende afwerkprofielen: Mato 1, 2, 3 en 4. Gelukkig zijn de basisprofielen vernuftig ontworpen, zodat er bijzonder veel variatie mogelijk is. Ben je op zoek naar een specifieke vorm of textuur? Geen probleem: met Mato kan je dit allemaal verwezenlijken.

Daarnaast is Mato bijzonder gebruiksvriendelijk wanneer het integratie van extra toepassingen betreft. Wil je bijvoorbeeld extra verlichting, zonwering of een naadloos geïntegreerde poort toevoegen aan je moderne Mato-woning? Dat kan!

17SPR09-ALUC-BUIZINGEN-01.jpg

Een strak lijnenspel

Wanneer je kiest voor een moderne look dankzij Mato, dan kies je meteen ook voor een gevel in strak en minimalistisch lijnwerk. De horizontale of verticale profielen ogen robuust, kwalitatief en altijd lijnrecht. Heb je een specifiek patroon in gedachten? Geen probleem. Onze Mato 1, 2 ,3 en 4 hebben tenslotte verschillende afmetingen die, in combinatie met onze koppelstukken, variabele tussenafstanden kunnen creëren. Zo krijg jij altijd wat je wil!

17SPR09-ALUC-WACHTEBEKE-01.jpg

Duurzaamheid troef

Een woning een moderne look geven, da’s één ding. Maar, je wil natuurlijk ook rekening houden met duurzaamheid en milieu, nietwaar? Wel, dat is alvast geen probleem wanneer je voor Mato kiest. Onze profielen zijn tenslotte van aluminium; een materiaal dat oneindig recycleerbaar is, zonder kwaliteitsverlies. Bovendien zijn ze bestand tegen UV-stralen en vocht en zullen ze niet roesten, rotten of kromtrekken. Enneuh… de poedercoating in een RAL kleur die je zelf kan kiezen? Die is volledig slijtvast, zodat jij jarenlang kan blijven genieten van jouw favoriete kleur.

17SPR09-ALUC-KONTICH-05.jpg

Vragen over hoe Mato jouw woning een moderne look zal geven?

Dat mag! Graag, zelfs. Wij staan tenslotte te trappelen om al die vragen te beantwoorden - en Mato in al zijn schoonheid aan jou voor te stellen. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor een kennismakend gesprek. Tot snel?