Verschillende profielen met elk een eigen uitstraling

De aluminium gevelbekleding van Mato maakt gebruik van een flexibel kliksysteem: een basisprofiel waarop we afwerkstukken plaatsen. En dan begint de pret pas echt. Omdat de afwerkprofielen na de plaatsing bevestigd worden, zijn er veel variaties mogelijk. Elk met een eigen uitstraling.

Mato biedt momenteel vier verschillende afwerkprofielen aan. 

Mato 1

Dit blokvormige profiel creëert een minimalistisch, verticaal lijnenspel.

 

Mato 2

Dit profiel creëert ook een modern en strak lijnenspel, maar met meer diepte, aangezien het blokvormige profiel iets dieper is. Ook voor deze afwerking worden de profielen verticaal aangebracht op het basisprofiel.

 

Mato 3

Dit afwerkingsprofiel heeft de vorm van een trapezium. Daardoor wordt nog steeds een strak lijnenspel gecreëerd, maar wel met minder reliëf. Voordeel: de latten worden horizontaal bevestigd en de schuine bovenzijde zorgt er dus voor dat er geen vuil of water op de bovenkant blijft liggen. Nóg eenvoudiger in onderhoud! Deze veranda werd afgewerkt met Mato 3 omwille van het onderhoudsgemak en strakke uitstraling.

 

Mato 4

Dit is een gloednieuwe afwerkingsoptie van Mato. De verticale profielen zijn nog steeds blokvormig, maar opengewerkt. Dat zorgt voor een krachtige belijning, en een mooi spel van licht en schaduw.

Als je meer variatie wil toevoegen, dan kan dat. De Mato-profielen zijn in bijna elke kleur beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere kleuren met elkaar combineren, voor een bijzonder effect. Hou je van een houtlook? Zelfs dat is mogelijk. Je zal het verschil bijna niet zien!

3 (4).jpg

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar vaak is dat nog niet genoeg. Als je de afwerkingsmogelijkheden graag eens van dichtbij wil bewonderen, vraag dan gratis je staalbox aan.