Mato aluminium gevelbekleding: verder kijken dan je gevel lang is

Ondertussen heb je al wel van Mato gehoord: dé professionele oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een manier om hun gevel een niveau hoger te tillen. Het gebruiksvriendelijke kliksysteem wordt onzichtbaar bevestigd, oogt robuust en is uitermate veelzijdig. En neen, dan hebben we het niet enkel over de keuze tussen type profiel of RAL-kleur. Waar we het dan wel over hebben? Het feit dat Mato gevelbekleding zich niet beperkt tot gevelbekleding, maar er slechts bij begint. Hoezo, vraag je? Wij geven graag enkele ideeën mee.

Gedenkwaardige garagepoorten

Zodus. Je hebt je omgeving kunnen overtuigen van al het moois dat Mato aluminium gevelbekleding te bieden heeft. Maar kan je na het aanpakken van die gevel nog steeds geen genoeg krijgen van dit trending product? Geen probleem. Het systeem is tenslotte ook onzichtbaar te bevestigen aan andere oppervlakken. Zoals gebeurde bij deze knappe garagepoort, bijvoorbeeld! Hier werd Mato 1 gebruikt om de minimalistische sfeer van de woonst door te trekken zoals hoort. Het resultaat? Een gedenkwaardige symbiose van twee kantelpoorten en een geautomatiseerde, pivoterende deur, verwerkt in een smaakmakend aluminium geheel.

Lieflijke luifels

Ken je ze nog? Die schattige luifels van weleer, die je woning in één oogopslag een authentiek en charmant karakter gaven? Wij konden er indertijd alvast geen genoeg van krijgen. En als we héél eerlijk moeten zijn… nog altijd niet, eigenlijk. Daarom besloten wij om deze klassiekers in een fris, hedendaags en onvergetelijk jasje van aluminium gevelbekleding te steken. Het resultaat? Deze lieflijke luifels die bedacht werden met Mato 3. Zijn ze niet adembenemend?

Verbluffende veranda’s

Wanneer we praten over veranda’s, dan praten we over een bijbouw aan een bestaande woning die in een handomdraai meer ruimte in huis creëert. Handig, maar welk type veranda te kiezen? Mato’s aluminium gevelbekleding maakt het je gemakkelijk - en geeft net dat ietsje meer aan de trendgevoelige bouwer. Zoals dit knappe veranda-project, bijvoorbeeld: een smaakvolle topper van formaat, die het woord ‘trendy veranda’ een heel nieuwe dimensie geeft.

Tijdloze tuinhuisjes

Wie zegt dat tuinhuisjes altijd een beetje kitsch zijn, die heeft (vanaf nu) ongelijk. De Mato aluminium gevelbekleding maakt hier tenslotte genadeloos een eind aan - en levert smaakvolle tuinhuisjes af die miniatuuruitvoeringen van je woonst zijn. Mato creëert een naadloos geheel tussen woning en tuinhuis, zodat de volledige thuis- en tuinbeleving altijd smaakvol en altijd design is.

Meer weten over onze aluminium gevelbekleding? Dat kan!

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen? Even contact opnemen. Wij vertellen je graag wat meer over de tientallen mogelijkheden die Mato jou te bieden heeft. Op de gevel én ernaast. Tot snel!