4 profielen in 4 stijlen

De toepassingsmogelijkheden van Mato zijn oneindig groot. Wat jij droomt, kunnen wij realiseren. Maar voordat je jouw fantasie de vrije loop laat, informeren we je eerst over de verschillende Mato profielen. Elk profiel heeft zo zijn eigen voordelen en kenmerken. Gebruik deze blog dus als nuttige inspiratiebron voor al jouw gevel-fantasieën.

 

Strak en minimalistisch

Mato 1 is een blokvormig profiel van 20 op 30 mm groot. De lijnen van dit aluminium profiel geven een strakke en minimalistische uitstraling aan de gevel van jouw huis. Kies net zoals de meerderheid van onze klanten voor horizontale of verticale lijnen. Mato 1 is namelijk ons meest gekozen profiel op dit moment. Laat je inspireren door deze strakke, maar toch huiselijke woning bekleed met aluminium.

 

Uniek en hedendaags

Een ander profiel in ons gamma is Mato 2. De sterk uitgesproken verticale belijning in dit profiel zorgt voor een veranderlijk schaduweffect. Het blokvormig profiel is 40 x 30 mm groot. Uniek en stijlvol: dat is zeker. Benieuwd hoe een gevel met Mato 2 eruit ziet? Bekijk dan onderstaande realisatie.

strak3.jpg

 

Strak en slim

Mato 3 is een trapeziumvormig profiel. De unieke vorm zorgt voor een strak, horizontaal lijnenspel met weinig reliëf. De schuine bovenzijde zorgt ervoor dat er geen water of vuil op de profielen blijft liggen. Slim en gebruiksvriendelijk! Wil je van jouw huis een blikvanger maken? Dan is deze aluminium gevel een absolute aanrader. 

strak4.jpg

 

Krachtig en uitgesproken

Het laatste type profiel is qua stijl het meest uitgesproken van de vier. Met een diepte van 45 mm heeft Mato 4 een aparte look. De diepte van de doorlopende ribben zorgt voor een krachtige belijning. Het zorgt voor contrast tussen licht en schaduw. Ben je een durver? Kies dan, net zoals Architectenbureau Quisquater uit Dendermonde, voor Mato 4!

strak5.jpg

Of je nu een volledige gevel wilt bekleden of slechts enkele accenten wilt leggen: aluminium stelt nooit teleur. Daarnaast kan je ook elke RAL-kleur kiezen voor jouw gevel. Zelfs een houtprint is mogelijk. We geven toe: het maakt de keuze niet bepaald makkelijker. Maar net daarom staan we steeds klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden. Tot binnenkort?